w

Praktisk info

11.10.201815:30 Ørnulf Berthinussen

Vår base for registrering er på Meiertiet Kultursenter som ligger midt i Leknes sentrum. (Se program for tidspunkt). Sans & Samling er en koselig og urban kafe som ligger i tilknyttning til kultursenteret og er et fint samlingspunkt om man ønsker å slappe av med en kaffe eller spise lunsj sammen med andre Jenter i juni jenter. Ellers har Leknes mye å by på både av shoppingmuligheter og kafeer. Alle aktivitetene bortsett fra foredraget foregår ute. Vi anbefaler derfor:

Til turene

Gode sko. Fjellesko eller terrengsko med godt grep er å foretrekke. Anbefaler ikke å gå med joggesko da det kan være både sleipe / glatte partier, tørre partier og partier med stein. Når det gjelder klær anbefaler vi alltid å ha vindtett ( i alle fall med seg ). Ellers gjelder det å se an og følge med værmeldingen for om man trenger vanntette klær og varme klær. Er alltid lurt å ha med seg litt for mye for å event kle på seg om det blir kjølig. Mat og drikke etter behov.

Til treningene

Joggesko og teningsklær for utebruk. 

Transport

Utgangspunktet for alle aktivitetene er Leknes. Vi setter opp transport til og fra alle turene ( inkl. i prisen ).

Mat

For de som har totalpakke med overnatting på hotellet er frokost inkl. i prisen. Lunsjpakke kan smøres på hotellet til en pris av kr. 75,-. Felles middag lørdags kveld er inkl. i prisen for alle totalpakkene.

Overnatting

For de som har meldt seg på totalpakke med overnatting er bosted Hotell Scandic Leknes.