w

Praktisk info

11.10.201815:30 Ørnulf Berthinussen

Vår base for registrering er på Meiertiet Kultursenter som ligger midt i Leknes sentrum. (Se program for tidspunkt). Sans & Samling er en koselig og urban kafe som ligger i tilknyttning til kultursenteret og er et fint samlingspunkt om man ønsker å slappe av med en kaffe eller spise lunsj sammen med andre Jenter i juni jenter. Ellers har Leknes mye å by på både av shoppingmuligheter og kafeer. Alle aktivitetene bortsett fra foredraget foregår ute. Vi anbefaler derfor:

Til turene

Gode sko. Fjellesko eller terrengsko med godt grep er å foretrekke. Anbefaler ikke å gå med joggesko da det kan være både sleipe / glatte partier, tørre partier og partier med stein. Når det gjelder klær anbefaler vi alltid å ha vindtett ( i alle fall med seg ). Ellers gjelder det å se an og følge med værmeldingen for om man trenger vanntette klær og varme klær. Er alltid lurt å ha med seg litt for mye for å event kle på seg om det blir kjølig. Mat og drikke etter behov.

Til yoga

Håndkle for å ligge på.

Transport

Utgangspunktet for alle aktivitetene er Leknes. Vi setter opp transport fra bussholdeplassen bak Circle K til og fra alle turene ( inkl. i prisen ).

Mat

For de som har totalpakke med overnatting på hotellet er frokost inkl. i prisen. Lunsjpakke kan smøres på hotellet til en pris av kr. 75,-. Felles middag lørdags kveld er inkl. i prisen for alle totalpakkene.

Overnatting

For de som har meldt seg på totalpakke med overnatting er bosted Hotell Scandic Leknes.